kvalitetsbøger
Narayana Press.
Narayana Press midt i Danmark. Narayana Press er en grafisk virksomhed, der kombinerer klassisk offset tryk med den nyeste teknologi. Med hovedvægt på produktion af kvalitetsbøger spænder trykkeriet fra dtp og reproarbejde til trykning og levering af færdig indbundne tryksager.
Storm i juni af Irene Nemirovsky som bog, hardback hos tales.dk.
Historien udfolder sig som en underholdende og farverig familie og slægtskrønike, mens anden del af romanen, Dolce, foregår i en mindre fransk landsby i det nu af nazisterne besatte Frankrig. Her er det enkeltpersoner og skæbner der er i fokus. Tiderne Skifter og Ries forlag præsenterer i samarbejde hardback-bogserien Portal kvalitetsbøger i ordentlig indpakning og til menneskevenlige priser.
Børn i byen Klubben.
udgiver kvalitetsbøger til de allermindste 0 5 år, som særligt egner sig til sprogstimulering og dialogisk læsning. Bøgerne udvælges i samråd med en læsefaglig konsulent, en tale-høre konsulent og en børnehavepædagog, for netop at finde de bedste bøger i forhold til deres evne til at underholde og stimulere barnets udvikling.
Dorte: Dannelsesroman om ensomhed, kærlighed, døden og overlevelse.
klasser i et litteraturforløb, og ikke alle forældre var lige overbevidste om bogens kvaliteter. Men redaktør på ABC Forlaget har overbevidste OS om, at forlaget kun udgiver kvalitetsbøger, og forfatteren er da også voldsom anerkendt i hjemlandet, Sverige, for netop denne serie, der formentlig kommer til at høste en del priser.
Read about Lindhardt og Ringhof Forlag A/S Jobfinder.
Lindhardt og Ringhof er et ambitiøst dansk forlagshus med en stærk international profil. Vi udgiver kvalitetsbøger, der underholder, oplyser og inspirerer: bøger om store personligheder, om vores fælles historie, mad og vin, romaner, krimier og kærlighedshistorier, billedbøger, ungdomsromaner, klassikere, nobelprisvindere, debutanter og internationale bestsellerforfattere.
Om Forlaget Aksel Forlaget Aksel.
Kvalitetsbøger der skaber gode øjeblikke. Forlaget Aksel er et nystartet forlag, grundlagt i 2018. Forlaget har fokus på bøger der giver glæde for både børn og voksne. Forlaget er et enkeltmandsfirma og udgiver som opstart alene bøger hvor forfatteren er mig, Rie Skovgaard.
Skanderborg Kommunes Biblioteker.
Klara synes han er irriterende, men da han viser hende sin guldfisk er han alligevel sjov. Mon guldfisken overlever? Bøgerne har lix 12. To kvalitetsbøger som begge har en sjov og tempofyldt handling. Bøgerne har et lækkert layout og hårdt omslag.
Om os GILALAI Books Music.
GILALAI udgiver kvalitetsbøger, med fokus på både indhold og indpakning. Bøgerne er ikke blot limede eller hæftede, men syede i holdbare materialer, med læsebånd, og trykt i klassiske og læsbare typografier etc. Altså en genskabelse af den rigtige bog, i handy formater, der kan medbringes overalt, som aldrig skal genoplades, og altid er on-line.
kvalitetsbøger
Den gode kristne brne eller ungdomsbog handler om, at livet er vrd at leve, ogs nr det er hrdt, og at de andre ogs har lov til at leve, selv om vi ikke kan lide dem, eller de er anderledes.

Contact Us